День Соборності України

День Соборності України - свято народної єдності, що відзначається в пам'ять про події, якіоб'єднали українців східної і західної частини країни в далекому 1919 році. День Соборності, як ніколи, актуальний і в наші дні.

Саме тому в Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 протягом січня було проведено ряд заходів: тематичні уроки «Свобода – вибір гідних»; години спілкування «Вона на світі одна – єдина ненька Україна»; перегляд документальних фільмів «Свято Злуки. Політика пам’яті», «Акт Злуки: відтворення історичної правди»; виставка малюнків «Україна – наша держава»; загальношкільна тематична лінійка «22 січня – День Соборності України»; виховна година у 6 класі «Незламні духом».

22 січня педагогічний та учнівський колективи долучилися до святкового заходу у «Сватівському районному народному домі Сватова-Лучка» та утворили «Коло Єдності», що символізувало возз'єднання двох гілок українського народу.

«Акт Злуки» став символом народної єдності, проявом волі до етнічного і територіального об'єднання, кроком, який вплинув на подальші національно-політичні процеси в Україні.

/Files/images/2020/IMG_0053.JPG

/Files/images/2020/IMG_0067.JPG

/Files/images/2020/IMG_3730.JPG

/Files/images/2020/IMG_3735.JPG

/Files/images/2020/IMG_3738.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.