Учнівський та педагогічний колективи Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 активно долучилися до проведення акції «Вікно пам’яті»

Друга світова стала найбільшою війною в історії людства. У цій війні брали участь наші діди, прадіди, батьки, матері. Але з плином часу залишається все менше свідків тих страшних подій. Та не під силу часу стерти пам'ять про цих людей.

Аби пам'ять не згасала, у нашій школі багато років тому була створена «Книга пам’яті» - осередок безцінної інформації про людей, які пройшли дорогами Другої світової війни. Щороку члени волонтерського загону «Пошук» разом із учителями продовжують збирати матеріал про видатних людей та героїчне минуле нашого краю. Створену в цьому році «Книгу пам'яті», присвячену 75-річниці Перемоги у Другій світовій війні буде передано до КЗ «Сватівський районний народний краєзнавчий музей».

Учнівський та педагогічний колективи Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 активно долучилися до проведення акції «Вікно пам’яті». На вікнах нашої школи розміщено інформацію з «Книги пам’яті» про ветеранів Другої світової війни та героїв АТО. Мета цієї акції - вшанування пам’яті ветеранів та героїв, які віддано захищали Батьківщину від загарбників, боролися за нашу свободу та мирне небо.

Також члени учнівського самоврядування та волонтерського загону підтримують постійний зв'язок з ветераном Другої світової війни Лісняк Валентиною Василівною, яка проживає у мікрорайоні нашої школи, і з нагоди свята написали Валентині Василівні листа з найщирішими словами вдячності за її героїчний подвиг та плідну працю на освітянській ниві.

Пам’ятаючи про загиблих, не забуваймо про живих!

Тож долучилися ще до однієї акції «Дякую за перемогу» всі небайдужі- учні, батьки та педагоги школи, спільними зусиллями яких було створено 50 виробів, 50 малюнків та 50 вітальних листівок на дану тематику. Усе це передали ветеранам для привітання зі святом Перемоги.

Тож бажаємо ветеранам та героям турботи і уваги з боку близьких і рідних людей, довгого і плідного життя, радісних днів та блиску в очах. А всім, хто долучився до проведення акцій, висловлюємо щиросердну подяку, адже підростаюче покоління має цікавитись історією та культурними пам'ятками своєї малої батьківщини. І саме зараз дуже важливо створювати умови для усвідомленого прагнення вивчення рідного краю та виховання істинного патріотизму молоді, бо хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього!

/Files/images/2020/IMG_0314.JPG

/Files/images/2020/IMG_0328.JPG

/Files/images/2020/IMG_0330.JPG

/Files/images/2020/IMG_0367.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.