Повернутися до звичайного режиму

Закінчення школи – перший крок в доросле, самостійне життя. Завжди це було значною та святковою подією.

Закінчення школи – перший крок в доросле, самостійне життя. Завжди це було значною та святковою подією.

31 липня 2020 року настала мить прощання зі школою для учнів Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6.Випускники зібралися в стінах рідної школи, щоб отримати свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Приємною подією було нагородження золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» Юхновець Олени, учениці, яка є неодноразовою переможницею творчих конкурсів Всеукраїнського, обласного, районного рівнів. Також Олена протягом багатьох років отримувала перемоги в ІІ, ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з різних предметів, а в цьому навчальному році - в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та правознавства.

З привітальним словом звернулася до випускників в.о. директора школи Сайко Алла Михайлівна і побажала, щоб дорога у самостійне життя була вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

Зворушливий і щирий виступ прозвучав з вуст класного керівника Савенко Лариси Олексіївни, яка протягом п’яти років була для своїх учнів і другом, і вчителем, і наставником. Лариса Олексіївна побажала випускникам успіхів в подальшому житті та подарувала чудові сувеніри на згадку.

Шкільні роки промайнули дуже швидко. Кожен випуск учнів залишає слід в історії школи. Вчителі ще довго будуть згадувати цих учнів: яскравих, працьовитих, талановитих та обдарованих.

/Files/images/2020/IMG_0373.JPG

/Files/images/2020/IMG_0376.JPG

/Files/images/2020/IMG_0378.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.