Тиждень Німеччини в Сватівській ЗОШ I-III ст. № 6

Тиждень Німеччини в Сватівській ЗОШ I-III ст. № 6

В наш час дуже важливо розвивати кругозір учнів, формувати в них уявлення про відносини нашої країни з іншими державами. В світі багато країн із своєрідною культурою, мовами, традиціями, тому необхідно проводити паралелі між ними та розвитком нашої країни. Тому з метою розширення знань учнів, формуванню в них зацікавленості до вивчення історії в Сватівській ЗОШ I-III ст. № 6 був проведений тиждень Німеччини за темою «25 років дипломатичних відносин між Україною та Німеччиною». В рамках цього тижня для учнів школи були проведені виховні години та тематичні уроки. Так для учнів 5 класу був проведений виховний урок на тему: «Історія Німецької культури», під час якої учні познайомилися з видатними культурними діячами та митцями Німеччини. А учні 6 класу прослухали повідомлення про високе відродження Німеччини, де під час уроку змогли позмагалися за титул знавців історії та мистецтва Німеччини, показавши дуже гарні результати.

Протягом тижня у закладі діяла тематична виставка з літератури «Культурний зв'язок Німеччини з Україною», яку підготувала шкільний бібліотекар Винокурова Т.П.

А класні керівники та класоводи для учнів 1-11 класів провели виховну годину під час якої розповіли про «Високе відродження Німеччини».

Проведені заходи дуже важливі, адже через призму часу потрібно розвіяти негативні асоціації з даною країною, та вказати на дружні відносини з нею. Показати високий культурний та мистецький розвиток країни.

/Files/images/rzne_2/IMG_20171124_080051.jpg

/Files/images/rzne_2/IMG_20171124_080207.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.