Зі святом, дорогі захисники!

Зі святом, дорогі захисники!

День Збройних Сил України-
Це мужності й геройства свято.
І ми вклоняємося тим,
Хто літ тому назад багато,
Хто нині з автоматом
Наш спокій береже і захищає
Та рідну Україну-матір.

6 грудня — свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Проте День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Напередодні свята учні Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 теж активно приєдналися до привітання військовослужбовців. Діти підготували для них чудові подарунки, які виготовили своїми руками: вітальні листівки, в яких кожен висловив свої побажання солдатам, символічні патріотичні застібки та найщиріші привітання.

Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці! Прийміть щирі вітання і побажання: козацької мужності Вам, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили! Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд! Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі!

/Files/images/rzne_2/24852571_1947981745453056_5887128075778057655_n.jpg

/Files/images/rzne_2/IMG_6986.JPG

/Files/images/rzne_2/IMG_6989.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.