Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

З 25 листопада по 10 грудня у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 учні , вчителі та батьки брали активну участь у місячнику підвищення правової культури, у рамках якого відбулася Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», Всеукраїнський тиждень правознавства та ряд тематичних заходів.

У рамках участі Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» учні, батьки та педагоги взяли участь у тематичному флешмобі «Щаслива родина-щаслива держава», під час якого учасникам акції пов'язали синю стрічку, яка символізує життя без насилля. А в День права людини діти знову створили тематичний флешмоб під назвою «Ми діти і ми маємо права..»

Протягом тижня правових знань, що проходив у школі з 04.12.17 по 08.12.17, були проведені виховні заходи з правознавчого виховання, які підготувала вчитель правознавства Татарка Н.В, - вікторина «Знай свої права» для дев’ятикласників, лекція «Загальні декларації прав людини» для десятикласників. А учні 10 - 11 класів стали слухачами інтернет –уроку з права. Молодші школярі теж брали участь у тижні правових знань. Вони підготували малюнки на тему: «Маю право».

/Files/images/rzne_2/IMG_6711.JPG

/Files/images/rzne_2/IMG_6962.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.