9 листопада педагогічний та учнівський колективи Сватівської ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 активно долучились до акції з підтримки українського слова.

Велична, щедра і прекрасна мова,

Прозора й чиста, як гірська вода,—

То України диво барвінкове,

Багата мова й вічно молода.

9 листопада педагогічний та учнівський колективи Сватівської ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 активно долучились до акції з підтримки українського слова, як символа єдності української нації та святкування Дня української писемності під час якого було проведено ряд виховних заходів.

Для учнів початкових класів було проведено святковий захід до Дня української писемності та мови. Де глядачами були учні інших класів, вчителі, батьки. Діти старанно підготувалися: вивчили вірші про рідну мову, усмішки, загадки, пісні, святково прикрасили клас. Згадали про нелегку історію українського слова, його переслідування та розквіт. Провели цікаву вікторину про рідну мову.

Свято всім дуже сподобалось, бо глядачі не тільки дізналися багато цікавого, а й отримали гарний настрій.

Також у школі відбулося щорічне яскраве відкриття Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, яке підготували вчителі української мови та літератури Каламайко О.В., Акіньшина О.С.

Учні та педагоги приєднались до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною українською мовою. А вона у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу.

/Files/images/2018_2/20171109_103943.jpg

/Files/images/2018_2/20171109_115141.jpg

/Files/images/2018_2/IMG_1686.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.