21 листопада у Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 було проведено захід «Україна – територія гідності»

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю та надає сили робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Патріотизм – величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь виховує великих, сильних людей, що не рахуються із ціною свого життя та здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

З метою вшанування патріотизму й мужності співвітчизників, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, популяризації здійснених ними подвигів, 21 листопада у Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 було проведено захід «Україна – територія гідності», під час якого учні 6-7 класів брали участь в історичній вікторині. Гостями свята були учасник АТО, старший солдат Матвієвський Микола Федорович та старший солдат запасу Сверчук Альона Володимирівна, які разом з учнями взяли участь у флеш-мобі «Україна – територія Гідності та Свободи».

Також у школі було проведено ряд тематичних заходів присвячених цій даті: години спілкування, виховні години за темами «Революція гідності: ідеали демократії», «Європейське майбутнє України», «Янголи не вмирають»; перегляд документальних фільмів «Зима, що нас змінила», «Майдан»; було оформлено загальношкільну виставку «Революція Гідності». Під час заходів діти мали змогу більше дізнатися про Героїв нашого часу, про те, як вони мужньо відстоювали права, інтереси кожного громадянина України та про героїчні сторінки історії нашої держави, що стали основою Дня Гідності та Свободи.

Ми повинні пам’ятати патріотизм та мужність тих людей, які захищали гідність народу, постали на захист демократичних цінностей і національних інтересів України.

/Files/images/2019_2/IMG_3271.JPG

/Files/images/2019_2/IMG_3277.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.